Időpont változás

Az eredetileg március 25-re kiírt tanfolyami nap 2011. március 23-án lesz megtartva. Az eredeti időpontban ugyanis annak az igen örömteli kötelességemnek teszek eleget, hogy két (!!!) csapatotomat kísérem a PC-kismester országos informatika verseny döntőjébe!

Megkezdődött a képzés!

2011. február 25-én megkezdődött az akkreditált digitális tábla továbbképzés a Nyíregyházi Vécsey Károly Általános Iskolában. A résztvevők kitűnő hangulatban ismerkedtek a Mimio és a Smart tbla, és azok szoftvereinek használatával. A tanfolyam során nem csak a táblafajtákkal, azok használatával ismerkednek meg, de nagyon sok példát is láthanak az aktívtáblák alkalmazására a tanulók kompetenciafejlesztésében. Saját munkákat is létrehoznak, mely a tanfolyami személyes portfóliójuk részévé válik, ám emellett felhasználhatják saját szakmai munkájuk, táblás óráik során is.

Interaktív tábla tanfolyam a Vécseyben!

2011. február 25-én Interaktív tábla – interaktív módszerek a pedagógusok és a tanulók kompetencia fejlesztésében tanfolyamot indítok a nyíregyházi Vécsey Károly Általános Iskolában. Ennek díja 40 000 Ft/fő. Az oktatás során Mimio táblán a Mimio Studio szoftver segítségével, és SmarBoard táblán a SmartNotebook szoftver segítségével készítünk táblás tananyagokat. A résztvevők az alapoktól sajátíthatják el az interaktív tábla használatt, de készítünk tananyagot is a táblára, és praktikus trükkökkel is megismerkedhetnek.

A tanfolyam 30 órás. Két részletben, február 25-26-án, és március 25-26-án kerül megtartásra. Elsősorban pedagógusoknak ajánlom. A 30 kreditpont beleszámít a pedagógusok hétéves továbbképzési ciklusának pontszámaiba.

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Időpontok:

2011. február 25. és március 25. (péntek) 14-19 óra (6 tanítási óra)

2011. február 26. és március 26. (szombat) 9-1630   (9 tanítási óra) 

www.vastermekek.com - kovácsoltvas termékek gyártása, forgalmazása
www.fateto.hu - Fazsindely gyártása, forgalmazása
www.fehertoi-wizsgacentrum.hu - Gépjármű eredetiség vizsgálat, műszaki vizsga
www.betomixkft.hu - Faipari gép-, és szerszámszaküzlet. Élezőüzem.
www.tesztelde.hu - Tesztek, feladatok, gyakorlatok.