Android emulátor - érdemes kipróbálni!

Kedves Gyerekek!

Tudom, manapság sokaknak van ANDROID-os mobiltelefonja, tabletje, de lehet, hogy valaki ritkán találkozik a "kis zöld robottal". Egy android emulátort ajánlok az érdeklődők figyelmébe, melyet a szoftverbázis oldaláról lehet letölteni, és a telepítése sem túl nehéz feladat.

Íme a link: www.szoftverbazis.hu/szoftver/windows_android_4.0.3.html .

A legtöbb elterjedt windows operációs rendszerre telepítheted!

Jó ANDROID-ozást!

 

Informatika szakkör 2013/2014.

Kedves Tanítványaim!

Ebben a tanévben az lesz informatika szakkör! Itt a Pascal nyelvű programozással, Word, Excel, PowerPoint feladatokkal, számrendszerekkel, operációs rendszerekkel, és a számítógép hardverekkel ismerkedhettek meg. Várlak benneteket szeretettel!

Excel feladatok 12-eseknek!

Kedves 12-es diákok!

Íme a táblázatkezelővel elkészíthető feladatok. Akinek kevés/gyenge a jegye, készítse el a feladatokat otthon, és küldje el emailben.

Itt nyílik!

Dev-pascal

A programozáshoz ajánlott fejlesztői környezetet letölthetitek innen!

Dev-pascal

Telepítésével kapcsolatos esetleges kérdéseitekkel keressetek az iskolában, vagy E-mailben!

Informatika szakkör

Kedves Gyerekek!

Az informatika szakkör 2011/2012. tanévben hétfőnként háromnegyed kettőkor kezdődik, és negyed négyig tart! Itt a Pascal nyelvű programozással, Word, Excel, PowerPoint feladatokkal, számrendszerekkel, operációs rendszerekkel, és a számítógép hardverekkel ismerkedhettek meg. Várlak benneteket szeretettel!

PC-Kismester verseny eredmények

Remek eredmények a PC-Kismester döntőjében!

Március 25-én Miskolc-Szirmán a Bem József Általános Iskolában vettünk részt a PC-Kismester verseny döntőjében, ahol mindkét csapatunk remekül szerepelt! A "Dobókockák" nevű csapat (Szalontai Jordán, Kovács János, Kozsla Tamás) a III. helyet szerezte meg, míg a "Főkockák" (Szabó Imre, Racskó Gergő, Sajtos Patrik) negyedikek lettek.

Gratulálok nekik!

A további eredmények megtekinthetők itt!

 

 

Előkelő helyezések

Örömmel jelentem, hogy a megyei informatika verseny döntőjében Szalontai Jordán második, Szabó Imre negyedik helyezést ért el! Eredményük értékét növeli, hogy hetedikesként a nyolcadikosokkal versengve érték el a szép eredményt! Gratulálok!

A Megyei Informatika versenyen is a döntőben!

A napokban újabb örömhír érkezett: Szalontai Jordán és Szabó Imre bejutottak a Megyei Informatika Verseny március 16-i döntőjébe! Gratulálok remek teljesítményükhöz!

Elektronikus informatika tananyag

Kedves Tanítványaim!

Egy internetes oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ezen a honlapon az informatika legfontosabb alapfogalmait, ismereteit tekinthetitek át elektronikus formában. Két "fészbúk" között talán érdemes ellátogatni ide!

Az elektronikus informatika tananyagot itt találod!

PC-Kismester verseny - Ismét a döntőben!

2008, 2009 és 2010 után 2011-ben is lesz Vécseys csapat a PC-Kismester országos informatika verseny döntőjében! Sőt, az ideén két egység is bejutott, akik igen szép reményekkel, a második és az ötödik helyről várják az áprilisban esedékes 12 csapatos dönőt! A sok gyakorlás remélheten meghozza gyümölcsét, és szép helyezés születik a Miskolc-Szirmán rendezendő döntőben! Tavaly az elmúlt három évben egyébként 2. 6. és 10. helyezést szereztünk ezen a programozái ismereteket is igénylő megmérettetésen.

Akik a sikereket elérték: Szalontai Jordán, Kovács János, Kozsla Tamás illetve Szabó Imre, Racskó Gergő, Sajtos Patrik. Gratulálok ügyes tanítványaimnak, egyben további jó felkészülést, és szép sikereket kívánok!

 

 

www.vastermekek.com - kovácsoltvas termékek gyártása, forgalmazása
www.fateto.hu - Fazsindely gyártása, forgalmazása
www.fehertoi-wizsgacentrum.hu - Gépjármű eredetiség vizsgálat, műszaki vizsga
www.betomixkft.hu - Faipari gép-, és szerszámszaküzlet. Élezőüzem.
www.tesztelde.hu - Tesztek, feladatok, gyakorlatok.